Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Consumatorul are obligatia insa de a suporta costurile directe legate de returnarea produselor” conf. O.UG. 34/2014, art. 14, alin. (2).

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.

Vă rugam sa tineți cont de faptul că specificațiile fac referire la: culoare, dimensiuni, tip, personalizări, etc și se transmit în scris pe mail sau în comanda efectuată.
Produsele realizate la comandă, nu sunt produse de serie și intră în execuție la cererea expresă a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru informatiile transmise eronat de catre client cu privire la specificațiile produsului solicitat la comandă.

Clientul este obligat să notifice ISTICKEREAUTO.RO, intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin email la adresa (contact@ISTICKEREAUTO.RO) în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

Orice retur după o perioadă mai mare de 14 zile calendaristice de la receptia produselor este considerată expirată.

In cazul returnării produsului, acesta trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat. Produsele care prezintă defecte precum: lovituri, zgârieturi, urme de murdărie, urme de uzură, crăpături, rupturi, sau sunt utilizate în alte conditii decat cele normale, nu se pot returna.

În cazul rambursării contravalorii produsului, aceasta se va face în cel mult 14 zile de la data la care am fost informați de decizia de retragere din contract a consumatorului. Restituirea contravalorii produselor se face prin următoarele modalități:
– mandat postal (caz în care sunt necesare următoarele informații: Nume și prenume, adresa conform CI, CNP)
– transfer în cont (caz în care sunt necesare urmatoarele informații: Nume titular cont, cont IBAN)
Din valoarea sumei returnate se va reține costul transportului suportat de ISTICKEREAUTO.RO la expedierea coletului (este valabil pentru situașiile în care ați beneficiat de transport gratuit și returnați integral comanda sau mai mult de jumatăte din valoarea acesteia). Valoarea reținută se calculează în funcție de tariful practicat de firma transportatoare și formatul expediției (plic sau colet).

În cazul înlocuirii produsului cu unul identic, sau cu un alt produs, acesta trebuie să aibe o valoare egală sau mai mare, decat valoarea produsului returnat.

În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Returul pentru înlocuirea unui produs este acceptat o singura dată.

Premiile sub formă de voucher, sau produse ISTICKEREAUTO.RO, câștigate în urma concursurilor desfășurate de ISTICKEREAUTO.RO, nu se returnează. Fac excepție doar produsele identificate neconforme (defecte), sau produse trimise greșit fata de cele solicitate de câștigător.

Confirmarea de recepție retur se transmite în scris pe mail în termen de 48 de ore de la primirea și verificarea coletului.