Cum cumpăr ?

Navigați prin meniul aflat în partea de sus a site-ului. Aici veți găsi categoriile principale de produse. Alegeti produsul dorit. Odată accesată pagina de detalii de produs apăsați pe butonul „Adaugă în coș”. Puteți repeta această operațiune, adăugând în cosul de cumpărături toate produsele pe care le doriți. Puteți căuta produsele noastre folosind și opțiunea de căutare în site localizată în partea stângă sus a site-ului.

După ce ați ales toate produsele pe care ați dorit să le cumparați, accesați “Coșul de cumpărături” și apăsați pe butonul „Comandă”. Odată ajuns pe pagina de coș de cumpărături puteți vizualiza lista cu toate produsele pe care le-ați ales, puteti modifica cantitatile comandate sau sa renuntati la unul sau toate produsele alese. Pentru a finaliza comanda dvs., nu este necesar să vă creați un cont. Completați cu atenție toate câmpurile din formular pentru a fi sigur(ă) de corectitudinea datelor introduse. Verificați sumarul comenzii dvs, citiți termenii si condițiile și apăsați pe butonul „Plasare comandă”.

Cum plătesc ?

  • Ramburs (la primirea coletului)

Cum se face livrarea ?

Prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier, iar livrarea se face după confirmarea comenzii telefonice. Costul livrării produselor este de 20 Ron (pentru mediul urban) la cumpărături de până în 299 Ron și gratuit pentru cumpărături de peste 300 Ron!